SELAMAT DATANG

Kedalam separa picisan hidup melalui penulisan dalam merentangi garis alam.Ini adalah aku yang sendiri yang ikhlas dalam coretan tentang semua.

Cari Apa Saja

Salam pembukaan 2011

10 Januari 2011



Salam pembukaan tahun baru 2011,alhamdulillah tuhan masih panjangkan umur aku sebagai hambanya didunia ini untuk mengenali dunia yang fanak ini syukur aku panjat kan kepadanya.Selamat tahun baru aku ingin ucapkan kepada family,sahabat,rakan2 dan yang mengenali aku siapa...

Sebelum aku melangkah jauh di tahun 2011 Bagi diri ku 2010 adalah tahun yang bukan mudah untuk aku lupakan begitu sahaja kerana ada kenangan indah malah lebihnya kenangan pahit,pedih hmm...mungkin 2010 tidak menyebelahi aku langsung terlalu banyak yang pedih,pahit dari manisnya.

Kenagan pahit paling aku rasai dan aku mungkin sukar melupakan ialah bile orang yang paling aku sayang telah meninggalkan aku begitu sahaja,aku sangat kecewa apabila die sanggup memulangkan cincin pertunangan yang diikat hampir setahun lepas dipulangkan begitu sahaja tiada alasan tapi itu lah hakikatnya sedangkan tahun 2011 ni lah aku dan si berjanji akan mengikat tali perkahwinan tapi kan daya...Walalupun pedih untuk aku,aku tahu aku terpaksa pasrah dengan apa yang telah berlaku mungkin itu sume adalah ujianya dari yang maha esa so aku sebagai hambanya kene redha atas apa yang berlaku mungkin ada hikmah disebaliknya...dah la aku letih tulis pasal kecewa2 ni buat aku sakit otak je..

Hmm...setiap tahun baru mesti ada azam baru padahal azam tahun lepas pon ada yang tak tercapai hahaha,ntah apa2 lah tapi dah jadi lumrah bukan kat aku je sume org kot macam aku dah tu nak buat apa tanam je azam tu ngok subor ke tak haha...

AZAM 2011...
  1. Nak majukan bisness aku sendiri coz taon lepas tak brapa nak maju la plak....
  2. Nak berubah dari segala hal sepertiya dah tak mao ber so si al lagi,no clubing2,no scandal2...
  3. kalau buleh atau seboleh-bolehnye nak cukup sembahyang 5 waktu sehari nak tambah pahala al maklum lah dosa banyak dah
  4. Nak bawak family aku g bercuti tempat yang bes2.
  5. Nak jadi drifters pro fuhhh ni dah lama aku idamkan.
  6. Nak ada superbike sendiri.
  7. Nak jadi budak baik,anak yang soleh huhu...
  8. Nak yang ni aku tak berapa pasti...KAHWIN...bukan apa ta de org nak kat aku plak huhu...sabo je la odoh ada tu kene cari je...(gatai member2 ramai dah kahwin,lagi2 ngok sahabat aku hafiz sronok je men ngan anak die aduiiihhh)
Dah la banyak sangat yang aku nak ntah dapat ke tak....Berdoa je lah pada tuhan moga dimakbulkan aminnnnnnnn.....ni blog ni pomn tak tau bile je aku buleh update haha....

Dah ngah nulis2 ni,idea2 dah nak abis member ajak g jalan2 plak huh cukup malas aku kalau nak jalan malam-malam tahun baru ni tapi nak buat macam mane kan member kang tak layan kecik ati janji bukan aku drive hahaha sebab aku nak text msg g hahaha.....SELAMAT DATANG TAHUN 2011 SEMOGA ADA KEBAHAGIAN UNTUK AKU TAHUN NI YERK AMINNNN......

0 comments:

Catat Ulasan